2020-02-24 15:33:15• hírek • Bede Emőke

Iktatta a polgármesteri tisztségre szóló jelölését Kereskényi Gábor

Közel 9 ezer támogatói aláírással a zsebében, Kereskényi Gábor ismét indul a polgármesteri székért folytatott versenyben, mi több, már jelölési dossziéját is iktatta a Szatmárnémeti RMDSZ-nél.

Kereskényi erre vonatkozó szándékáról először egy február 13-án megszervezett sajtótájékoztatón beszélt. Mint akkor kifejtette, nem volt könnyű meghozni e döntést, azonban szeretné véghezvinni mindazoknak a beruházásokat és fejlesztéseket, melyeket jelenlegi mandátuma során útjukra indított. "Úgy gondolom, jó úton járunk, és folytatnunk kell a város érdekében végzett munkát, hiszen az általam elkezdett projektek a következő két-három évben fogják meghozni igazi gyümölcsüket" – mondta el akkor Kereskényi. Emellett azt is hangsúlyozta, hogy mindazok az eredmények, melyeknek a szatmáriak az utóbbi években szemtanúi lehettek, egy profi csapat érdeme is volt egyben. 


Azonban nem ő az egyetlen az RMDSZ berkeiben, aki újrázni készül. Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke is ezen szándékáról számolt be nemrégiben hivatalos Facebook-oldalán. „Újra megpályázom a megyei tanács elnöki tisztségét! Azért szállok versenybe, mert egy olyan Szatmár megyét szeretnék, ahol jó élni, ahova fiatal pályakezdőként jó hazatérni, ahol gazdaként érvényesülni lehet, ahova turistaként érdemes ellátogatni. Ma leadtam a jelölési dokumentációmat, a megyei fejlesztési tervemet 19 000 támogatói aláírással. Kiváló csapattal állok neki a megmérettetésnek. Ezúton is köszönöm a megye településeinek, valamint a helyi szervezetek támogatását. Egy erős Szatmár megyét építünk” - írta jelöltségével kapcsolatban Pataki.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: